Dig som aktiv

Specialsport er for dig med

autismespektrum & ADHD fysisk funktionsnedsættelse behov for din kørestol nedsat eller intet syn psykisk sårbarhed

I specialsporten er der plads til alle – måske er det et specialhold eller en almen forening, der passer præcis til dig?
Uanset hvilke særlige rammer du har brug for, for at kunne være med, så gør vi vores bedste for at finde en god løsning.

Sportsmuligheder

Sportsmatching

Hvad kan vi hjælpe med?

Fortællinger

Sport til særlige behov

- hvor der er plads til forskellighed

Hos Specialsport.dk hjælper vi børn, unge og voksne med særlige behov til at opnå et aktivt foreningsliv. Vi finder løsninger og muligheder på dét, der kan være svært.
Tobias_til_håndbold-min

Hør om Tobias’ oplevelse med at gå til håndbold

Tobias er en 16-årig dreng, der har autisme og OCD. Dengang han var lille, drømte han at gå til forskellige sportsgrene såsom karate, basketball og håndbold. Men det var ikke en mulighed dengang.

I dag spiller Tobias håndbold. Det skete, fordi han så håndbold i Specialsport guiden på hans skole.

Se mere i videoen, hvad han godt kan lide ved at gå til håndbold,
og hvilke oplevelser han har fået ved at være en del af et aktivt foreningsliv.

Tobias mor

Tobias’ mor fortæller:

Det var en af de bedste beslutninger!

Vi var så meget i tvivl. Vi var nervøse for at det kunne blive til endnu et nederlag for vores dreng, da han har en del udfordringer i form af infantil autisme, indlæringsvanskeligheder og slem OCD.

Vi har aldrig oplevet så engagerede, åbne og hjælpsomme mennesker før. Vi har kun følt os trygge. Og når vi har spurgt om hjælp, har de været på pletten med det samme og fundet en løsning. Det er absolut en af de bedste beslutninger vi tog, at lade vores søn Tobias gå til håndbold via Specialsport Guiden.

Vi har ikke fortrudt et sekund og Tobias har udviklet sig SÅ positivt siden han begyndte, og jeg er helt sikker på, at dét at gå til sport, har sat skub i det hele. At være en del af et fælleskab, hvor der er plads til alle. Så spring ud i det.

Vil du også gerne gå til sport?

Kontakt os gerne på hej@specialsport.dk eller giv os et kald på 6170 3060, så finder ud af sammen, hvilken sport der passer til dig!

“Det handler ikke om graden af funktionsnedsættelse,
men om at finde det rigtige match mellem deltager, sport og forening.”

Joergen
Jørgen Marthedal
'specialsport-agent' hos Specialsport.dk