tilmeld din forening

Online guiden for foreningsliv til børn, unge og voksne med særlige behov og handicap

Specialsport.dk har som mission at skabe overblik over sportsmuligheder til børn, unge og voksne med særlige behov og handicap, på tværs af hele Danmark. Og din forening er selvfølgelig inviteret med.

Specialsport-guiden er relevant for alle foreninger, som inkluderer mennesker med særlige behov i deres foreningsfællesskab.

Tjek specialsport-guiden her og se hvad din forening kan blive en del af. Guiden bruges af professionelle i hele landet og bliver brugt som en rådgivningsplatform til alle med særlige behov og handicap, forældre og andre der er interesseret i at finde frem til foreningsaktiviteter, når man har særlige behov og handicap.

Fx foreninger som har:

  • almenhold med ekstra rummelighed og ressourcer
  • et eller flere specialhold
  • træning målrettet deltagere med et bestemt type handicap
  • lyst til at få flere medlemmer ind i foreningen

Det er selvfølgelig gratis at være med i guiden.

Ring til os på 61 70 30 60, hvis vi skal hjælpe med tilmeldingen.

Alt det får I som forening

Velkommen som  specialsport-forening. Fra nu af bliver I en del af vores rådgivningsplatform, hvor vi sammen finder muligheder til de mange børn, unge og voksne som vi hjælper ind i foreningslivet.

Ud over at blive en del af online guiden, vil vi i udvalgte områder også lave fysiske optryk og omdele hæfterne til lokale specialskoler, specialklasser, bosteder med flere. 

Det er selvfølgelig gratis at være med som forening i guiden, ligesom det også er gratis at modtage og søge i E-guiden.

Når I har svaret på en række almene spørgsmål om din forening og jeres hold, så ringer vi til jer efterfølgende og stiller yderlig 12-13 spørgsmål, som vi ved at mange pårørende har har brug for at vide, for at kunne lave det rigtige match.

Vores mål er at hjælpe jer med rekrutteringen  og samtidig sikre at jeres nye medlemmer er børn, unge eller voksne der passer præcis til den målgruppe I gerne vil arbejde med i netop jeres forening.

I finder online guiden lige her – så du kan se hvad du og din forening bliver en del af sammen med ca. 500 øvrige hold og foreningstilbud 🙂

Hvad forpligtiger I jer til som forening?

Som forening står I til rådighed for opdateringer af de informationer vi har om jer i guiden. Det er vores ansvar at indhente informationerne, men I er forpligtiget til at svare. Hvis vi får meldinger om ikke-opdaterede informationer og vi ikke kan komme i kontakt med jer, vil vi i yderste tilfælde fjerne jer fra guiden.

I stiller jeres data til rådighed for os og for evt. tredje-part. Det betyder i praksis at vi kan lave nationale opgørelse omkring specialsport-foreningstilbud, ligesom vi kan formidle information om hvor mange medlemmer I har opgjort på hold og i jeres forening, baseret på de data vi har registreret om jer i E-guiden. 

I kan til enhver tid trække jeres data-samtykke tilbage, sammen med alt hvad vi har registreret omkring jeres tilbud og aktiviteter. Det vil i praksis tage op til 10 dage før alt er fjernet fra hjemmesiden. Fysiske publikationer kan ikke trækkes tilbage. 

Adgang til det officielle specialsport badge

Download vores tekst og badge og del det på jeres hjemmeside, facebook eller hvor det ellers giver mening for jer. Det giver både jeres trænere og forældre muligheden for at søge hjælp, råd og vejledning, når der er behov for det, ligesom I sender et stærkt signal til kommunen, fonde og øvrige omverden!

Inspiration til hjemmesidetekster

  • (Foreningens navn) er en forening hvor der er plads til alle. Derfor samarbejder vi med Specialsport.dk omkring at flere voksen / unge / børn med handicap og særlige behov kan blive aktive i foreningslivet.

 

  • Vi samarbejder med Specialsport.dk om at flere børn og unge med særlige behov kan blive aktive i deres fritid.

 

  • Vores specialhold XX er opstartet i samarbejde med Specialsport.dk, som har vejledt og uddannet os til at blive den bedst mulige specialsport forening.

 

Hvis du eller dit barn med særlige behov, har brug for støtte eller hjælp til at være med, kan du kontakte Specialsport.dk lige her: https://specialsport.dk/dig-som-aktiv/