Støt specialsport.dk som virksomhed

Specialsport.dk er en non-profit organisation, der er dedikeret til at hjælpe børn og unge med særlige behov til at deltage aktivt i foreningslivet.

Vi er fysisk til stede på specialskoler for at skabe relationer til både lærere, pædagoger, elever og forældre. Vi arrangerer sportsdage, hvor børnene bliver introduceret til forskellige idrætsmuligheder, og sportspraktikforløb, hvor børnene kommer ud i foreningerne og prøver forskellige aktiviteter. Vi hjælper foreninger godt i gang med at oprette specialhold ved at tilbyde uddannelse til trænerne og frivillige, som kan hjælpe dem med undervisningen.

Støt os i dag og gør en kæmpe forskel!

Adgang til gode venner

Mennesker med handicap er 5 gange så ensomme som den gennemsnitlige dansker.

Bedre fysisk og mentalt helbred

Mennesker med handicap lever 10-15 år længere hvis de er aktive og dyrker motion, fordi man får færre livsstilssygdomme.

Større selvstændighed

Man bliver en mere aktiv samfundsborger. Både med hensyn til uddannelse, arbejde, selvstændig bolig og frivillighed i foreningslivet.

Din støtte går blandt andet til:

Fysiske og digitale guides

Oprettelse af ny specialhold

Samarbejde med specialskoler

Uddannelse til
trænerne og frivillig

Rådgivning og støtte til forældre

Sponsorer og donationer

Egmont Fonden er vores bærende sponsorer i øjeblikket. KÆMPE TAK til dem for at turde satse på os og hjælpe os på vej til at dokumentere og afprøve de bedste metoder til at hjælpe børn og unge med særlige behov ind i foreningsfælleskaber.

We love to see our tool come into use, where it is making a world of difference!

I TAXA 4×35 er vi stolte af at støtte op om Specialsport.dk, så børn og unge med et særligt behov kan få adgang til sport og foreningsliv – og dermed også glæde, sundhed og fællesskab.

Susanne donerer fra sit salg af malerier til Specialsport.dk
Susanne donerer ikke kun 5% af sit salg til Specialsport.dk, men hun inviterer også ind, så vi kan fortælle kunder og købere om hvorfor Specialsports arbejde er vigtigt – TAK Susanne, fordi du støtter os på mange måder!

Jubii! Vi er i fuld gang med at bruge alle de penge vi har fået til at starte 20 nye specialhold op sammen med foreningspartnere i hele landet!

2023 bliver endnu et år hvor Juchum Foundation er med til at sikre udgivelser af Specialsport Guiden i hele landet!

Ud over at være en fast samarbejdspartner ind i 15 Storkøbenhavnske kommuner har DFH også sponsoreret 150.000 kroner til udvikling af Specialsport Guiden www.specialsport guide.com!